’t Meibloempje Zottegem: Het is van moetens bij Therese

Als tweede productie van dit speelseizoen 2019-2020 brengt toneelvereniging ’t Meibloempje Zottegem binnenkort ‘Het is van moetens bij Therese’ voor het voetlicht, een komedie van auteur Lode Pools.

De regie is in handen van Herbert Van Herzeele en de acteurs zijn: Tim Cornil, Herman De Decker, Marijke De Backer, Ilke Torrekens, Anita Verbruggen, Steven Foucart, Annick De Brabander, Gaston Debilde en Laury Vereecke.

De opvoeringen gaan door in de zaal van het Onze-Lieve-Vrouwcollege / campus Centrum (ingang via de Nieuwstraat). Er zijn vier gewone voorstellingen (toegangskaarten in voorverkoop 8 euro, aan de kassa 10 euro) op zaterdag 22 februari, zondag 23 februari, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart. Daarnaast is er ook nog een Vip-voorstelling (15 euro) op vrijdag 28 februari. Op zondag gaat het toneelgordijn open om 15 uur, op de andere dagen begint de opvoering telkens om 20 uur. Plaatsen reserveren kan via e-mail naar sonia.tuypens@telenet.be of telefonisch via 055 42 52 00 (na 20 u)