Opstart tweede damesploeg volgend seizoen bij KVC De Toekomst Borsbeke

KVC de Toekomst Borsbeke heeft momenteel een damesvoetbalploeg die het zeer goed doet. Nadat ze vorig seizoen bij de opstart kampioen geworden zijn zonder een verliespunt in derde provinciaal staan ze nu terug op de eerste plaats in tweede provinciaal met 13 punten voorsprong op de dichtste achtervolger.

Door dit succes en ook de boost dat het damesvoetbal krijgt heeft de club dan ook beslist om het seizoen 2020-2021 een tweede damesploeg op te starten die zal beginnen in derde provinciaal.

De trainster van deze ploeg wordt Renilde Clompen, momenteel T1 van de damesploeg. Zij gaat de tweede ploeg die opgestart wordt onder haar hoede nemen terwijl Geert Vindevogel T1 wordt bij de eerste ploeg. Als T2 komt Stijn Osselaer ons trainerscorps vervoegen.

De bedoeling is dat de trainingen voor beide ploegen voor een groot stuk gelijk lopend zijn waarbij ze wel aangepast worden aan het niveau van de speelsters.

Wie interesse heeft om deel uit te maken van deze tweede ploeg of wie wil mee werken rond de dameswerking van KVC De Toekomst Borsbeke kan steeds contact op nemen met Patrick De Wilde: 0494132853 of de.wilde.patrick1@skynet.be