Brei- en haakclub Triamant schenkt 425 euro aan vzw Lichtpunt

Succesvol lappendekenproject smaakt naar meer

De brei- en haakclub van Triamant Aunove heeft 425 euro geschonken aan vzw Lichtpunt. Dat bedrag is de opbrengst van het lappendekenproject dat zij organiseerden met een vijftigtal breisters van verschillende generaties.

Enkele honderden lapjes maakten de dames van de brei- en haakclub, zowel Triamant-bewoners als omwonenden. Ervaren haaksters zetten de lapjes aan mekaar tot 33 lappendekens in diverse kleuren en maten. Deze werden verkocht op de kerstmarkt van Triamant Aunove. Dit leverde een mooi bedrag op van 425 euro voor vzw Lichtpunt, een vereniging die voedselpakketten bedeelt aan minderbedeelde gezinnen in Groot-Zottegem. Op donderdag 13 februari werd de cheque overhandigd.

Aanstekelijk handwerk

Het succes van hun projecten geeft de breisters en haaksters van Triamant Aunove zin om nog meer acties op touw te zetten. Na de sleutelhangers die ze eerder maakten voor Topsport for Life en de lappendekens voor vzw Lichtpunt, gaan ze nu feestvlaggetjes breien.

Wie zin heeft om de club te vervoegen, is van harte welkom. Je hoeft niet bij Triamant te wonen om mee de handen uit de mouwen te steken. Meer info op de Facebookpagina van Triamant Aunove.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X