De Collega’s Lierde serveerden voor de tweede maal “Nen dagschotel voor het goede doel”.

Op maandag 17 februari 2020 kon men in OC De Lier genieten van een dagschotel met echte boerenkost, klaargemaakt en geserveerd door “De Collega’s”.

De Collega's Lierde voor KOTK.

Nen dagschotel voor het goede doel.

Om het startgeld te vergaren dat nodig is om deel te nemen aan de 100 km-run van Kom Op Tegen Kanker organiseerden De Collega’s Lierde voor de tweede maal een eetfestijn onder de naam van “Nen dagschotel voor het goede doel”. Meer dan achthonderd deelnemers kwamen genieten van eerlijke “boerenkost” aan een eerlijke prijs. Men had de keuze uit worst met groentenpuree, spek met ajuinsaus of fishsticks met verse tartaar.
Het was ook hartverwarmend vast te stellen dat het Lierdese gemeentepersoneel, naast dagdagelijks ten dienste van de bevolking te staan, zich als één team inzette voor het goede doel.

De Collega’s Lierde.

Vier leden van het gemeentepersoneel en tevens hobbyjoggers kwamen verleden jaar op het idee om op 24 maart 2019 deel te nemen aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Hun motivatie om voor dit doel te lopen vond zijn oorsprong in het feit dat ze ook in hun directe omgeving met deze ziekte geconfronteerd werden.

Geïnspireerd door de succesvolle run van dit team werd er dit jaar een tweede team gevormd om aan de derde editie van de “100km-run” voor KOTK deel te nemen.

Randactiviteiten.

Het inschrijvingsgeld om op 22 maart 2020 in Knokke-Heist met deze twee teams deel te nemen bedraagt €5000.

Hiervoor organiseerden de collega’s en sympathisanten van “De Collega’s Lierde” enkele activiteiten zoals de verkoop van kerstrozen en dan nu “Nen dagschotel voor het goede doel”.

Wie de Kerstrozen gemist heeft en niet aanwezig kon zijn op het eetfestijn kan de teams van De Collega’s Lierde nog steunen door op 22 maart 2020 te gaan supporteren in Knokke-Heist.

 

° Ofwel met een gift via de link: https://www.100kmrun.be/team/de-collegas-lierde

° Of door een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker – BE56 7360 3575 6688 – met vermelding van “GIFT” (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340054964.

Vanaf 40 euro per jaar is zo’n gift fiscaal aftrekbaar.

Nen dagsch

De collega's in de keuken.

Spek bakken bij de collega's collectebus KOTK