Vrije Kunstkring Zottegem dekt de tafels voor eetfestijn

Het bestuur en de leden van de Zottegemse koninklijke harmonie Vrije Kunstkring nodigen al hun sympathisanten uit op zondag 8 maart in het stedelijk Ontmoetingscentrum Strijpen, Sint-Andriessteenweg, waar van 11u30 tot 14u30 de tafels zullen gedekt staan voor het jaarlijkse eetfestijn.

Het menu laat kiezen tussen varkenshaasje met Provençaalse of champignonsaus (15 euro), ossentong in madeirasaus (15 euro) of zalm op Normandische wijze (16 euro); een kinderportie kost7 euro. Kaarten zijn te koop bij de muzikanten of kunnen gereserveerd worden door middel van een mailtje naar info@vrijekunstkring.be en telefonisch via 0472 49 37 99 of 0470 03 66 84.

De daaropvolgende activiteit waarvoor de Vrije Kunstkring afspraak maakt, is het jaarlijkse Lenteconcert op zaterdag 25 april om 20 uur. Dit zal dan aan zijn elfde editie zal toe zijn, zoals vorig jaar — toen voor het eerst — opnieuw in de parochiekerk van Leeuwergem (later meer info hierover).