Dan toch Krakelingenfeest, maar dan op het Sint-Jozefsinstituut.


Geraardsbergen. Op vrijdag 21 februari vierden we naar jaarlijkse traditie het Krakelingenfeest op school. Ter voorbereiding op deze gebeurtenis ging het eerste leerjaar naar bakker “Van Belle” in Galmaarden. Daar hielpen ze met het maken van meer dan 1000 krakelingen. De derde graad kreeg extra uitleg over de geschiedenis van Krakelingen door het Krakelingencomité. Ook in de andere klassen waren er verschillende activiteiten over en in de stad Geraardsbergen. Het Krakelingenfeest op school startte traditiegetrouw met enkele volksdansen op de speelplaats. Als kers op de taart volgde de Krakelingenworp met de gouden krakeling.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X