Léa Persoons van Café In De Zavelput viert 85ste verjaardag!

Deze week werd Léa Persoons van het café In De Zavelput in Sint-Goriks-Oudenhove 85 jaar oud.

“In de café werden reeds een aantal films en vlaamse series opgenomen. De nep-tegeltjes die tegen de toog geplakt zijn, zijn een voorbeeld van ‘decoraanpasingen voor één van deze films”, weet stamgast Ivan Heylen. Hij omschrijft café De Zavelput als volgt: ” Door de familiale, ongedwongen sfeer in dit café waar zowel nen boer mé kloeffen als een

advocaat in maatpak welkom zijn is hier een komen en gaan van toeristen die telkens weer een pintje komen drinken en hiervoor graag een omweg maken naar de Langendries.”

De verjaardag van Léa was voor Ivan en enkele andere stamgasten genoeg om gisteren een eetfestijn te organiseren en voor Nuus een ideale gelegenheid om een videoreportage te maken. Die komt in de loop van vandaag online.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X