Vandaag: Repair Café Zottegem in Levi’s Burgers

Het tweede Repair Café Zottegem van 2020 gaat vandaag zaterdag 22 februari door, van 13.30 tot 17 uur in de vertrouwde stek, restaurant Levi’s Burgers in de Trapstraat.

Je kan er zowat alles binnen brengen. Fietsen, alle tuinmaterialen tot kettingzagen toe, staande of hangende lampen, computers, mixers, alle audio, pick-ups, radio, cassettespelers, bandopnemers of stofzuigers. “Kortom, alles wat je nog een beetje lief hebt”, klink het bij de organisatie. “Onze trouwe ploeg herstellers zal met veel geduld jullie kapotte spullen terug nieuw leven proberen in te blazen.” Terwijl je wacht, of helpt herstellen, kan je genieten van een kop koffie, al dan niet met taart. De organisatie is steeds op zoek naar vrijwillige herstellers. Zij kunnen kunnen contact opnemen via piet.bogaert@telenet.be.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X