Zottegemse Open VLD jongeren gaan in debat met West-Vlaamse burgemeester

Op dinsdag 18 februari kwam Francecso Vanderjeugd, burgemeester van het West-Vlaamse Staden, langs in Zottegem om in debat te gaan met Jong VLD. Het werd een boeiende en interactieve avond.

De jonge burgemeester organiseerde enkele maanden geleden een ledenbevraging, waarbij hij de mening van alle Open VLD — leden vroeg over de werking van de partij, het partijprogramma en allerlei actuele thema’s. Hij presenteerde de resultaten van deze bevraging aan de jonge Zottegemse liberalen en vroeg hen naar hun mening. “Het was een enorm succes en het kan hopelijk een aanzet zijn naar meer ledenparticipatie binnen de partij en meer burgerparticipatie in de (gemeente)politiek in het algemeen” aldus Jong VLD-Zottegem voorzitter Dyllis De Pessemier