Bram Gosseye is de Herzeelse jeugdlaureaat van het jaar

De jeugdraad van Herzele koos dit jaar voor Bram Gosseye als jeugdlaureaat van het jaar! Tijdens de jaarlijkse Bedanking van de Jeugdvrijwillig van lokaal bestuur Herzele werd de winnaar bekend gemaakt.

Bram kon niet aanwezig zijn, daarom ging een delegatie van de jeugdraad hem verrassen tijdens zijn verbouwingen.

De Bedanking van de Jeugdvrijwilliger is het jaarlijkse bedankingsfeest van lokaal bestuur Herzele om de Herzeelse jeugdwerkers te bedanken.

Een moment waarop alle vrijwilligers uit de jeugdwerking extra in de bloemetjes worden gezet met een avond vol humor en samenzijn.

Tijdens deze bedanking maakte de jeugdraad voor de tweede maal de naam van de jeugdlaureaat bekend.

Met deze prijs willen ze jaarlijks één vrijwilliger uit het lokale jeugdwerk in de kijker zetten en bedanken voor zijn of haar jarenlange inzet en engagement voor het jeugdwerk.

“De jarenlange inzet van Bram voor Chiro Sint-Katrien Steenhuize als lid, leider, hoofdleider en lid van de vriendenkring, zijn engagement naar andere jeugdbewegingen toe en zijn toewijding voor de jeugdraad, onder meer als voorzitter, maken van hem een meer dan terechte winnaar”, aldus schepen van Jeugd Benjamin Rogiers.

Op de foto ‘Jeugdlaureaat 2020 Bram Gosseye’ ziet v.l.n.r. schepen van jeugd Benjamin Rogiers, jeugdconsulent Ben Ghyselinck, jeugdlaureaat Bram Gosseye, voorzitter van de jeugdraad Jasper Gosseye en enkele leden van de jeugdraad.