Citymarketing en een projectmanager economie moet het handelscentrum er weer bovenop helpen.


Ann Panis en Rob Van Tilborgh


Geraardsbergen. Schepen van Middenstand Ann Panis (Open Vld) blikt bijzonder tevreden terug op het afgelopen werkjaar van het Handelscentrum: ‘Handelscentrum Geraardsbergen heeft er een geslaagd jaar opzitten. Niet alleen werd er een nieuwe voorzitter aangesteld Dhr. Rob Van Tilborgh, de handelszaken sloten tevens 2019 af met een succesvolle eindejaarsperiode waar ze terecht trots op mogen zijn. En dat ze goed op dreef zijn bewijzen ze met hun planning voor 2020.’

Het jaar 2020 geeft inspiratie. Daarom zal er iedere 20ste van de maand een wedstrijd voor klanten georganiseerd worden. Daarnaast is er de lenteopendeur op 28 en 29 maart. Op 9 april komt ook Hapje Tapje terug. Daarna worden mama en papa even in de bloemetjes gezet en op 26, 27 en 28 juni is het weer tijd voor de braderie. Een overzicht van alle activiteiten staat weergegeven op de activiteitenkalender die je terugvindt bij alle deelnemende handelaars.

Schepen Panis:   ‘Ondertussen zit ook de stad Geraardsbergen niet stil om de middenstand een duwtje in de rug te geven. In de meerjarenplanning werd er opgenomen dat er een masterplan zal opgemaakt worden om een toekomstgerichte en integrale visie te ontwikkelen op ons stadscentrum, dat kan evolueren qua look, toegankelijkheid, mobiliteit, ondernemerschap en beleving voor jong en oud.’ ‘We willen zorgen voor een aantrekkelijk en levendig handelscentrum zodat mensen gezellig kunnen winkelen en wandelen in de binnenstad en handelaars en ondernemers zich graag in onze stad vestigen. Citymarketing moet het imago van Geraardsbergen nog beter maken en ‘Graag Geraardsbergen’ moet uitbreiden over de stadsgrenzen heen’,   zegt Schepen van Middenstand Ann Panis. In de loop van 2020 is het ook de bedoeling een projectmanager economie aan te werven die zich zowel met de middenstand in het handelscentrum, de horeca zaken en de ondernemers op ons grondgebied zal bezighouden.