©Forza Ninove

28ste Breughelfestijn Forza Ninove uitgesteld wegens het Coronavirus

“Normaal vond dit weekend, van vrijdag 13 tot en met maandag 16 maart het jaarlijkse Breughelfestijn van Forza Ninove plaats.   Deze activiteit is één van de grootste in haar soort in de streek en trok vorig jaar ongeveer 3.000 aanwezigen.

Als gevolg van het Corona-virus en de maatregelen die door de verschillende overheden dienaangaande zijn genomen, zien we ons verplicht om deze activiteit   met enkele weken uit te stellen. Er zal binnenkort een nieuwe datum worden vastgesteld, afhankelijk van de evolutie van deze crisis.  De kaarten in voorverkoop blijven uiteraard gelden.

Forza Ninove wenst te benadrukken dat het op geen enkele manier een risico wil nemen met betrekking tot de gezondheid van haar leden en sympathisanten. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit de enige, juiste beslissing is.” vertelde Guy D’Haeseleer aan onze redactie