©Sophie Richez - Katie Coppens, schepen voor financiën Tania De Jonge, Burgemeester

Stad Ninove werkt aan fiscale maatregelen voor handelaars

Deze week ontvingen de Ninoofse bedrijven en handelaars een aangifteformulier voor de belastingen met een begeleidende brief. In de brief staat dat de bedrijven tegen 31 maart de aangifte moeten indienen. Het versturen van de brief heeft het ontvangen van de richtlijnen over de fiscale maatregelen op lokaal niveau, gekruist. De timing op deze brief blijft uiteraard niet behouden, omdat de stad momenteel fiscale maatregelen uitwerkt om de bedrijven en handelaars te ondersteunen. De timing van de oorspronkelijke brief werd echter bepaald vóór de uitbraak van het coronavirus, en kruiste ongelukkig de genomen maatregelen.

Zodra er meer duidelijkheid is over de fiscale maatregelen, worden de zaakvoerders meteen op de hoogte gebracht.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X