Politie zone Rhode & Schelde start ‘Klachten zonder wachten’ op

niet dringende aangifte kan op afspraak

Vanaf vandaag, 30 maart  kunnen de inwoners van Destelbergen, Melle, Merelbeke en Oosterzele online  een afspraak maken voor  niet-dringende aangiftes, klachten en meldingen.  Dankzij deze nieuwe aanpak bieden  we onze inwoners een effici ëntere dienstverlening aan  met het oog op de uitdagingen van de toekomst.
Ten gevolge van de maatregelen inzake COVID-19 blijven onze  lokale onthaalpunten in Destelbergen, Melle en Oosterzele momenteel gesloten. Voor dringende en noodzakelijke aangiften kan men evenwel steeds terecht  in het centraal onthaal te Merelbeke (Driekoningenplein 20) en dit op weekdagen van 8 tot 19u en op zaterdag van 9 tot 13u.  Dankzij het  onthaal op afspraak  zal  men hiervoor  niet langer dan  nodig  in de wachtkamer moeten  doorbrengen.

Alle informatie rond het onthaal op afspraak  en de link naar de agenda  vindt u op onze website:  https://www.politie.be/5418/nieuws/klachten-zonder-wachten
Politiezone Regio Rhode & Schelde (5418)
Driekoningenplein 20, 9820 Merelbeke
Tel.: 09 363 71 41
e-mail dienst : pz.rhodeschelde.communicatiebeleid@police.belgium.eu