Morgen live te volgen: Palmzondag mis vanuit kapel dekenaat Zottegem

Net zoals de vorige weken wordt morgen de zondagsmis vanuit kapel in het dekenaat in Zottegem live uitgezonden op Facebook. Je kan volgen via de Facebookpagina van Dekenaat Zottegem en ook via de NUUS-Facebookpagina. Deken Hans doet ook een oproep.

De vorige uitzending van de zondagmis lokte duizenden bezoekers en ook deze keer heeft deken Hans zijn best gedaan om iedereen van op afstand toe te laten om de mis in de beste omstandigheden te volgen. Hij heeft de teksten en liederen die gebruikt zullen worden beschikbaar gemaakt. Je vindt ze via deze link: Volgblaadjes bij de viering van palmzondag.

Deken Hans doet ook een oproep. “We mogen dit jaar geen palmtakken wijden. Maar ik heb er iets op gevonden. Op het laatste blad van het boekje staat er een mooie kaart in kleur, met een groene palmtak erop getekend en een mooi zegengebed. Bedoeling is om dat kaartje af te drukken in kleur, en het thuis een plaats te geven, en misschien ook er eentje in de bus te steken bij bejaarden of andere mensen in de buurt.”