©Rode Kruis

Bloedinzamelingen niet in AZ en LDC maar in de Bevegemse Vijvers

In tegenstelling met wat verkeerdelijk in het laatste nummer van Infokrant Egmont te lezen staat — zowel locaties als datum en uren die in dat magazine aangekondigd worden, zijn onjuist — vindt er komende vrijdag 10 april geen bloedinzameling plaats in het LDC Egmont, ook niet in de week nadien noch in het AZ Sint-Elisabeth.

Voor de eerstvolgende bloedinzamelingen (drie sessies) die om de drie maanden in samenwerking met de plaatselijke Rode Kruis-afdeling in Zottegem georganiseerd worden, zakt het Oost-Vlaamse Bloedtransfusiecentrum van het Rode Kruis Vlaanderen volgende week af naar de Bevegemse Vijvers.

Daar kunnen vrijwillige bloedgevers zich in de feestzaal aanmelden op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 april telkens van 14u30 tot 19 uur. Daarbij zullen de nodige coronamaatregelen genomen worden en Rode Kruis-medewerkers zullen daarover ter plaatse de donoren inlichten en begeleiden. Uiteraard zijn nieuwe donoren eveneens steeds welkom want zeker in deze coronatijden is het ook nodig om de bloedvoorraad op peil te houden.