Rotary en Rotaract schenken paaseieren aan personeel AZ Sint-ELisabeth en huisartsenwachtpost Panacea

Rotary en Rotaract Zottegem hebben paaseieren geschonken aan het personeel van het St-Elisabeth ziekenhuis & de huisartsenwachtpost Panacea in Zottegem. Het is de zoveelste corona-actie van de serviceclub.  

“Belonen is minstens even belangrijk als ondersteunen”, legt rotari ër Marnic De Clercq uit.  Hoe kan je dat, met het paasweekend in het vooruitzicht, beter doen dan met de o-zo-traditionele paaseitjes. Misschien een klein gebaar maar wel één met een grote onderliggende boodschap … gewoon om te zeggen, … hou vol, wij rekenen op jullie – Bedankt! We zijn ervan overtuigd dat ook een klein gebaar ons allen sterker maakt en hopen dat onze zorgverleners kunnen blijven doorgaan met dezelfde moed, enthousiasme en vastberadenheid.”

Deze nieuwe actie kadert in het ‘Hulp2020’ concept van Rotary. “We blijven de recente ontwikkelingen volgen en zullen alles in het werk stellen om te helpen waar de nood het hoogste is”, geeft De Clercq nog mee.