Maak een foto van Haaltert vanuit je kot

Door de coronacrisis en alle maatregelen van dien, blijven we met z’n allen nu al een tijdje in ons kot. Dat moet nog even zo, voor ieders gezondheid. Daarom lanceert lokaal bestuur Haaltert ‘Haaltert vanuit je kot’.

Maak een foto vanuit jouw raam, van op je tuinbankje, hoe rustig jouw straat is, hoe mooi je tuin is in de lente of toon ons welk mooi plekje je tegenkwam tijdens je wandeling in de buurt.

Mail jouw foto door naar informatie@haaltert.be of stuur hem door via de chat van de Facebook-pagina ‘Gemeente Haaltert’. We verzamelen de foto’s en publiceren ze (vanaf dinsdag 14 april 2020 zolang we in ons kot moeten blijven) op onze sociale media, misschien het infoblad of andere kanalen van lokaal bestuur Haaltert.

Zo zijn we toch een beetje allemaal Haaltenaar elk vanuit ons eigen kot.

#samentegencorona

Je leest de afspraken over het gebruik van je foto’s op www.haaltert.be/vanuitjekot.