Jouw boodschap op gemeentelijke lichtkrant Nieuw initiatief gemeentebestuur

 

In deze barre coronatijden beleven we de zwaarste periode uit onze geschiedenis. Voor veel families is het menselijk leed niet te overzien. Het heeft een nooit geziene impact op de samenleving. Hartverwarmend om zien hoe veel initiatieven er genomen worden om deze moeilijke periode draaglijker te maken. We juichen het nieuwe initiatief van het gemeentebestuur toe. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Wil je het Oosterzeelse winkelpersoneel, oudere inwoners, zorgverleners, … graag een hart onder de riem steken? Gemeente Oosterzele stelt zijn drie digitale lichtkranten ter beschikking voor jouw boodschap!

Stuur je boodschap (max. 80 tekens inclusief spaties) naar info@oosterzele.be. Wij zorgen elke werkdag voor de publicatie van een nieuwe selectie. De lichtkranten staan opgesteld t.h.v. het Dorp, aan de bib en aan het OCMW.   Reporter 17