Brouwerij De Ryck organiseert drive-thru Saturdays

Een heel originele en fijn initiatief van Brouwerij De Ryck: op zaterdag 16 en 23 mei stelt de brouwerij Herzele hun Drive Trhu open.

Miek Van Melkebeke: “We laten door Coronatoestanden we de moed niet zakken en doen met ‘vollen bak’ enthousiasme verder… We merken dat mensen toch moeilijk uit hun kot tot hier geraken en dus proberen we ook daar verantwoord een ludieke oplossing voor te vinden!   Wij zijn van plan om 16 en 23 mei bij onze zaterdagopening opnieuw onze Drive True open te stellen;), iets wat onzen Bompa ooit lanceerde 30 jaar geleden als extra service naar de klanten en nu met corona actueler dan ooit!  

“Bier shoppen zonder dus uit uwe (luie) auto te hoppen”, de klanten kunnen dus ‘lossendoor’ de brouwerij rijden, ze moeten enkel hun koffer opendoen en hun payconiq app openstellen en weg zijn ze weer met hun aperitief…”

De brouwerij wil dan ook de Aperitivo-box, een kant en klare aperitiefoplossing in de kijker zetten: 12 heerlijke biertjes, 2 glazen, een kaas, pat é en de bijhorende confituur, ideaal voor een ap éro op veilige afstand dus en deelbaar door   2, door 4 en door 6, afhankelijk van de grootte van je bubbel!