CC Zoetegem popelt! – Ontdek het nieuwe cultuurseizoen 20-21

CC Zoetegem maakt zich achter de schermen klaar voor een nieuw cultureel seizoen. Zaal Rhetorica is op dit moment leeg, maar de planning voor volgend seizoen staat vol.

Na de zomer hoopt CC Zoetegem dan ook opnieuw springlevend te zijn. Iedere inwoner van Zottegem krijgt in de loop van deze week de seizoensbrochure in de bus. De bedeling van de brochure gebeurt door een fietskoerierdienst.

“Onze brochure biedt jou ons ideale plaatje aan. Met alweer een pak mooie namen: Kommil Foo, Stef Kamil Carlens, Walter Baele, Tine Reymer, Maaike Cafmeyer, Johan Verminnen, Jan De Smet, Steven Van Herreweghe, … om maar enkele te noemen. Er werd opnieuw werk gemaakt van een aantal fijne samenwerkingsprojecten met cultuurcentra uit de regio en fijne locatieprojecten.”

Het volledige programma kan je nalezen in de brochure of via www.cczoetegem.be.

“Een kant-en-klaar plan van aanpak voorleggen is op dit moment heel moeilijk. We weten immers nog niet hoe de coronacrisis verder zal evolueren,” zegt schepen van Cultuur Lieselotte De Roover. “We hopen in september terug de draad te kunnen oppikken en ook de cultuurliefhebber wil plannen maken. Uiteraard is er nood aan duidelijke richtlijnen en moeten alle omstandigheden veilig zijn. We bekijken hoe we iedere voorstelling in de meest ideale omstandigheden kunnen laten plaatsvinden, met respect voor alle veiligheidsmaatregelen. Misschien op een alternatieve locatie, misschien met beperkt publiek? We bekijken alle mogelijkheden en jullie zodra er meer duidelijkheid is. Kunnen voorstellingen als gevolg van de coronacrisis alsnog niet plaatsvinden, dan zoeken we de meest haalbare oplossing.”

Praktisch

De ticketverkoop start op maandag 15 juni vanaf 9 uur via de webshop van Zottegem en de UiTBalie (uitbalie@zottegem.be).

“Voorlopig vragen we alvast je zitje te reserveren. Zodra we weten of een voorstelling kan doorgaan en in welke omstandigheden, kunnen we je reservatie definitief maken en na betaling je tickets bezorgen. Uiteraard volgen we alle offici ële maatregelen op de voet en organiseren we het theaterbezoek in functie daarvan. De meest actuele info kan je steeds nalezen via de facebookpagina van CC Zoetegem en www.cczoetegem.be.”