N.S.B. Zottegem neemt afscheid van oud-strijder en Erevoorzitter Hubert Van de Casteele

Zottegem nam afscheid van oud-strijder en werkweigeraar Hubert Van de Casteele. Hubert was tevens Erevoorzitter van N.S.B. Groot-Zottegem.

Gezien de huidige corona-maatregelen werd Hubert in strikte familiekring begraven. Toch kon een kleine delegatie van N.S.B. Groot-Zottegem hulde brengen aan hun vriend op het kerkhof te Knutsegem. Het Te Velde en de Nationale Hymne werden gespeeld door de heer Hans Moreels, Drummajor bij de Muziekkapel van de Belgische Marine. Hubert kreeg postuum, uit handen van de N.S.B./F.N.C. Nationale Voorzitter Leon De Turck, het N.S.B.-ereteken voor de vaandeldragers.

Hubert was de laatste getuige oud-strijder/werkweigeraar binnen de vereniging.

Hubert schreef eigenhandig de tekst die op het gedachtenisprentje werd geplaatst.