27-jarige motorrijder uit Erpe-Mere overleden bij zwaar verkeersongeluk

Bij een bijzonder zwaar verkeersongeluk op de E40 ter hoogte van de afrit Affligem heeft een 27-jarige motorrijder gisterennamiddag het leven verloren. Naast het dodelijke slachtoffer was de tol erg groot met nog twee zwaar gewonden.

Rond 15 uur was het zoals zo vaak heel erg druk aan de afrit Affligem van de E40. Er vormde zich al gauw een file van tientallen wagens.

Aan de staart van de file een 27-jarige motorrijder uit Erpe-Mere; een bestuurder van een bestelwagen merkte de file te laat op en reed in op de wachtende motorrijder.

Het slachtoffer kwam onder de bestelwagen terecht en was op slag dood.

Door de hevige klap vloog zijn motor tegen een een andere wagen aan.

De bestuurster van deze wagen raakte hierdoor gekneld en diende door de hulpdiensten bevrijd te worden; ze liep verschillende breuken op en werd naar het OLV Ziekenhuis te Aalst overgebracht.

In de dodelijke kettingbotsing raakte nog een derde wagen betrokken: een 34-jarige man uit Beveren werd zwaargewond afgevoerd naar het UZ in Jette.

Onze gedachten gaan uit naar familie en vrienden van de 27-jarige man uit Erpe-Mere die bij deze kettingbotsing kwam te overlijden en wensen als Nuus Erpe-Mere ons medeleven en steun te betuigen in deze dramatische afloop.