Juwelen & accessoires voor een prikje

MADE BY VERO houdt uitverkoop

Wie graag nog een van de creaties van V éronique Coens op de kop wil tikken, kan tot en met zondag 5 juli elke dag van 10 u tot 19 u terecht bij MADE BY VERO, Dreef 8 in Scheldewindeke. ‘Met spijt in het hart ga ik stoppen wegens gezondheidsproblemen, ik kan zelf geen juweeltjes meer maken, maar gezondheid komt op de eerste plaats’, weet V éronique Coens. Snel wezen, is een goede raad. MADE BY VERO houdt uitverkoop van juwelen en accessoires. Er is ook nog een ruim assortiment om zelf sieraden te maken. Profiteer van de mega kortingen van —50 % en —70 %. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Er zijn ook super grote kortingen op fantasiejuwelen, handtassen, leuke hebbedingetjes,…Er zijn echt koopjes te doen. Er is ook nog een ruime keuze van knutselmateriaal, een unieke kans voor al wie zelf juweeltjes maakt. Als dat geen goed nieuws is voor de knutselaars. Maar op = op. Rep je naar MADE BY VERO, Dreef 8 in Scheldewindeke. V éronique Coens haar creaties stralen klasse, stijl en finesse uit. MADE BY VERO dat vorig jaar nog met veel succes de vijfde verjaardag vierde, pakt nu uit met een uitverkoop. Al die tijd maakte V éronique grensverleggende juwelen, gedurfd, vooruitstrevend, trendy, vol gratie,…Ze heeft een passie voor schoonheid en vorm. Boeiende en tijdloze creaties, apart én betaalbaar voor iedereen. Verrassend subtiel. Alle materialen worden telkens met verwondering en respect benaderd. Haar vreugde werkt aanstekelijk, want kunst is voor V éronique Coens levenskunst, het geven van schoonheid aan wie daar oog voor heeft. Juwelen en accessoires van MADE BY VERO maken het verschil en zijn meerwaardebieders, ze accentueren uw   persoonlijke karaktertrekken. Duurzaam en exclusief. MADE BY VERO inspireert. Stuk voor stuk meesterwerkjes, een streling voor het oog. Je raakt er niet op uitgekeken. Je vindt er tijdens de uitverkoop veel juweeltjes, accessoires,…voor elk wat wils. Kom ze ontdekken in Scheldewindeke, Dreef 8. Wie MADE BY VERO draagt, getuigt van klasse en smaak. Exclusieve pronkstukjes. MADE BY VERO, een must voor zelfbewuste vrouwen die op elk moment gezien willen worden en mogen worden. Meer info. Neem gerust contact via 0498 / 22 06 55, made.by.vero@telenet.be, webshop www.madebyvero.be.

Alle veiligheidsvoorschriften worden gevolgd, handen ontsmetten bij aankomst, social distancing.     Reporter 17