Scherven van het leven, het nieuwe boek van Wendy Sprangers uit Hillegem is verschenen!

Op vrijdag 3 juli is het nieuwe boek ‘Scherven van het leven’ van Wendy Sprangers verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Iedereen heeft scherven in zijn leven. Met de openhartige gedichten in dit boek maak jij kennis met de scherven van de auteur.

Verwerken van verdriet, loslaten van oude gevoelens en omgaan met eenzaamheid zijn de scherven doorheen dit boek.

Metaforisch op papier gezet, bieden deze gevoelens ruimte aan jou voor eigen interpretatie.

Woorden zoals de alleszeggende stilte laten ons voelen wat te pijnlijk is om uit te spreken.

Dit boek biedt inzage in de gevoelswereld van de auteur met universele gedachtegangen, die jij als lezer zal herkennen. Als een rode draad door het boek houden de scherven je soms letterlijk een spiegel voor. Een spiegelbeeld waarvoor jij niet bang bent dit in de ogen te kijken en te lezen.

Wendy Sprangers (1983) woont in Hillegem, een kleine rustige gemeente. Creatief bezig zijn, tekenen, schilderen, maar vooral schrijven zijn al ruim 20 jaar een manier om rust te brengen in haar hoofd. Po ëzie als spiegel van de ziel. Het wegschrijven van gevoelens en pijnlijke kruispunten in haar leven. Het terug rechtkrabbelen na een moeilijke periode. Gevoelens in de vorm van woorden op de plank leggen, de deur dichttrekken en verder gaan. Dit is haar manier om te schrijven en de balans in het leven te vinden.

NUUS Herzele had het genoegen Wendy en haar mama te ontmoeten voor een openhartig en aangenaam gesprek.

De gedichten in het nieuwe boek van Wendy Sprangers zijn recht uit het hart, uit het leven gegrepen en iedereen vindt er een stukje van zichzelf of eigen ervaringen en emoties in terug.

De cover is niet zomaar een design maar een weldoordacht meesterwerkje door Wendy’s mama als kunstwerk ontworpen, speciaal voor dit boek. Elke scherf die aan het schilderij gehecht is staat voor een emotie, een beleving en draagt ook de kleur die ermee verbonden is.

Allebei leerkrachten zijn Wendy en haar mama openhartige mensen die emoties van zich af schrijven, van zich af schilderen, echt bewonderenswaardig en woorden van lof schieten tekort.

Het boek is vanaf nu ook verkrijgbaar bij Standaard boekhandel in Zottegem en geloof ons vrij, het is een must-have en must-read!