Koekeloeren in de paperassen van ’t stad (Zottegem)

Een kort overzicht van enkele recente beslissingen van het schepencollege in Zottegem.

De leden van het schepencollege in Zottegem vind je via deze link.

  • Het college van burgemeester en schepenen gaat voortaan bij iedere ruiterommegang die plaatsvindt op Zottegems grondgebied, namens de stad aan de inrichters vier flessen wijn als aandenken schenken.

 

  • Het stadsbestuur heeft beslist om in de stedelijke drukkerij extern drukwerk van plaatselijke verenigingen en organisaties alleen nog te (laten) drukken indien het over activiteiten gaat waarbij er een duidelijke samenwerking met de stad is en (cumulatieve voorwaarde) indien het geen commerci ële en/of winstgevende activiteiten betreft.

 

  • De organisatoren van Dance D-Vision hebben reeds principieel toestemming gekregen om tijdens de volgende editie van dit muziekfestival — volgend jaar op vrijdag 30 juli, zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus aan de Bevegemse Vijvers — met een drone beelden van dit evenement te maken.

 

  • Nadat hij vanaf 20 april wegens ouderschapsverlof tijdelijk vervangen werd door Ben Boone, vormt Dieter Everaert sinds 1 augustus ll. nu opnieuw samen met Heidi Schuddinck de tweekoppige Groen-fractie in de gemeenteraad.
X