Opvanggezinnen voor katten en kittens gezocht


Geraardsbergen. Door het groot aantal oproepen is Kattebelletje vzw opzoek naar opvanggezinnen voor katten en kittens. Uiteraard wordt gevraagd om goed voor de katten en kittens te zorgen. Wat houdt de verzorging in: ‘Dagelijkse verzorging, met hen naar de dierenarts gaan (niet voor eigen rekening maar dierenartskosten zijn voor de vzw), kandidaat-adoptanten ontvangen en de adoptie in goede banen laten lopen.’ Voor je aan de slag gaat, is er eerst een kennismakingsgesprek, waar je de nodige uitleg krijgt. Je krijgt het nodige materiaal aangeleverd: voeding, kattenbak… Voor de kattenbakvulling moet je zelf instaan.

Kattebelletje vzw is een organisatie die gericht is op het helpen van verwaarloosde en achtergelaten kittens en katten. De vzw zorgt voor medische hulp en opvang. Wie geïnteresseerd is om mee te werken, kan contact opnemen via onderstaande link of een bericht mailen naar: vzwkattebelletje@gmail.com

Voor meer informatie klik op onderstaande link:
Kattebelletje vzw

Julien Borremans