Kurt De Gelas in de opnamestudio van Mfm

Voorzitter Lierdse sportraad, Kurt De Gelas, gaat nieuwe uitdaging aan binnen radio Mfm.

Naast "Radiosport" presenteert hij in de toekomst ook een programma met een zeer speciale kijk op onze regio.

Radio M fm biedt binnenkort, niet alleen in de week maar ook tijdens het weekend, nog m éér rechtstreekse uitzendingen aan .

Vanaf zondag 30 augustus 2020 zal Kurt De Gelas, tussen 11u en 12u opnieuw Radiosport presenteren. Maar hij heeft nog m éér in petto want vanaf zaterdag 5 september 2020 zal hij wekelijks,tussen 12 en 14 uur, op radio M fm te horen zijn met een andere kijk op onze regio. Regionale updates en bijhorend nieuws zullen echter gedurende de week blijven gebracht worden door zijn collega’s

Ik ben Guy De Clercq en Dirk De Quick zeer dankbaar dat ik deze kans krijg en dat ik door hen ook behoor tot een sterke groep collega’s en medewerkers.” weet Kurt ons te vertellen.   “Dit nieuwe programma is voor mij een totaal nieuwe uitdaging. Maar door de ervaring die ik opdeed bij Delta Radio en de vele contacten die ik sinds 1983 legde dankzij De Lierdebode en weekblad De Beiaard kan ik zoveel jaar later heel wat mensen van vroeger op een andere manier volgen.”voegt hij er aan toe.

“Clubs, verenigingen, vrijwilligerswerk en projecten zoals #sportersbelevenmeer moeten we blijven volgen. En is het beste kanaal niet al deze info rechtstreeks op de lokale radio te brengen? Ik ben van oordeel van wel en het is nu juist deze kans die we krijgen dankzij Radio M fm. Hebben jullie vragen en/of suggesties, laat het dan maar weten.” sluit Kurt zeer enthousiast af.

Kurt De Gelas in gesprek met de secretaris van wandelclub CSC Lierde vzw.