Marijke Meul vervangt Barbara Fernandez als directeur Koninklijk Atheneum Zottegem

Na zes jaar aan het roer van het Koninklijk Atheneum in Zottegem is Barbara Fernandez omwille van medische redenen genoodzaakt haar opdracht als directeur stop te zetten. Marijke Meul is haar vervangster.

“Het voorbije schooljaar heb ik te vaak met medische klachten moeten kampen. Tegen het advies van de dokters in ben ik steeds blijven werken, maar ik moet nu echt aan mijn gezondheid denken”, aldus Barbara Fernandez  bij wie het afscheid van ‘haar school’ zonder twijfel zwaar valt. “De sfeer die er heerst binnen het KAZ is uniek en de herinneringen aan deze school blijven me altijd bij. Ik zal het KAZ enorm missen”, klinkt het duidelijk. Vanaf 1 september neemt Marijke Meul, tot vorig jaar leerkracht wetenschappen aan het KAZ en oud-leerling van de school, het leiderschap van het atheneum op zich.