CD&V Oosterzele laat je genieten van een lekker en verzorgd maaltijd

Weekend van 19 en 20 september

We beleven een van de zwaarste periodes uit onze geschiedenis. Het coronavirus heeft een grote invloed op het verenigingsleven, feesten,…Het coronavirus liet veel dingen stilvallen. Ook CD&V Oosterzele werd ongemakkelijk van de leegte. Het schudt het leven grondig door elkaar. Zo had CD&V Oosterzele tijdens het weekend van 19 en 20 september graag uitgepakt met zijn legendarische CD&V Feesten en je graag ontmoet in GC De Kluize voor zijn vriendenmaal. ‘Helaas, we zijn nog niet verlost van dat akelige virus, daarom organiseren we een alternatief waarbij iedereen maaltijden zal kunnen afhalen in GC De Kluize, of de maaltijden thuis laten afleveren. Aan u de keuze’, meldt het CD&V — bestuur. (Reporter 17).
Afhaling en thuislevering kan op zaterdag 19 september van 15 u tot 17 u 30 en op zondag 20 september van 9 u tot 11 u 30. Je kan kiezen uit tongrolletjes met botersaus, waterzooigroentjes en puree (18 euro), scampi’s met saus, krielpatatjes en groenten (18 euro), varkenshaasje met champignonsaus, krielpatatjes, groenten (18 euro), vegetarisch: gevulde courgette met puree (18 euro). Er is uiteraard ook aan de kinderen gedacht, de kids worden verwend met balletjes in tomatensaus met puree (10 euro).
‘Om onze werking te blijven verzekeren zijn onze CD&V — feesten cruciaal. Je kan CD&V een hart onder de riem steken door te participeren aan het eetfestijn. We gaan ook dit keer graag de handen uit de mouwen steken om u culinair te verwennen, dit keer in uw vertrouwde omgeving’, klinkt het enthousiast bij de CD&V — kopstukken. Bestellen kan via 0477 / 62 00 99, 0497 / 48 08 51, betalen via overschrijving BE89 0688 9777 9685 met vermelding keuze en aantal personen.   Reporter 17