DCO De Bron Zottegem zorgt voor vlot en veilig vervoer aan voordelig tarief

Naast een woonzorgcentrum, een dagverzorgingscentrum, assistentiewoningen en een zorghotel maakt ook een dienstenchequeonderneming (DCO) deel uit van de werking van vzw De Bron in Zottegem. Deze dienstenchequeonderneming omvat op haar beurt een strijkatelier, een dienst voor huishoudhulp en een mindermobielencentrale.

Het wagenpark van DCO De Bron bestaat intussen uit vijf voertuigen die uitgerust zijn met een rolstoellift en helemaal aangepast zijn voor personen met een fysieke beperking en rolstoelgebruikers. Binnen het mindermobielenvervoer kan ook op een boodschappendienst beroep gedaan worden. Hierbij rijdt de chauffeur de klant tot op zijn/haar bestemming (winkel, bank, postkantoor, …) en daar kan deze dan kiezen of hij/zij de boodschappen zelf doet of hulp van de chauffeur wil krijgen. Winkelen in opdracht of boodschappen afhalen behoren eveneens tot de mogelijkheden die de boodschappendienst biedt. Uiteraard wordt er ook voor gezorgd dat alle vervoer coronaveilig verloopt. Niet alleen moeten de inzittenden een mondmasker dragen en zowel chauffeurs als passagiers de handen ontsmetten maar ook wordt het interieur van het voertuig (busje) na elke rit gereinigd en ontsmet.

Al deze activiteiten van DCO De Bron gebeuren aan een voordelig tarief met dienstencheques én met de glimlach. Tarieven opvragen kan door middel van een mailtje naar vervoer.debron@sezz.be. Aanvragen worden best 48 uren op voorhand geplaatst en dit kan via de website www.DeBronZorgtVoorU.be. Voor tarieven en aanvragen kan men ook telefonisch terecht op het nummer 09 364 89 02.

X