©Karate Club Kachi

Karateclub Kachi Ninove-Geraardsbergen start een ongewoon seizoen op

Karateclub Kachi uit Ninove en Geraardsbergen starten terug het seizoen op van 2020-2021. Vorig seizoen heeft de club alles gedaan om hun leden te plezieren tijdens de coronacrisis. Zo hebben de verantwoordelijken eerst trainingsschema’s opgesteld via de site van de club, ook werd er meteen aan challenges deelgenomen door de club onder het moto “blijf trainen, maar train veilig @ home”. In april jl heeft de club telkens 3 onlinelessen gegeven op hun facebookpagina. In mei mochten de buitenlessen terug opstarten en hierbij zijn ze direct opgestart met allerlei veiligheidsmaatregelen om deze lessen terug te kunnen laten doorgaan.

De club heeft hun activiteiten een maandje vroeger opgestart dan normaal en zijn begin augustus terug beginnen trainen in openlucht. Deze week hebben ze groen licht gekregen om hun activiteiten te laten doorgaan in hun sporthallen van Ninove en Geraardsbergen. Hierbij zullen ze echter in kleinere groepen moeten lesgeven als voordien. Zo zal er les gegeven worden over 5 dagen en 8 groepen. Een hele organisatie maar de club is blij dat er terug mag getraind worden in veilige en gezonde omstandigheden.

Bij Kachi is er de mogelijkheid om als recreatief en competitief te trainen in de club. Voor de crisis mocht de club rekenen op 130 leden, bij hun opstart van de buitentrainingen in augustus zijn er 50tal leden al eens komen trainen. De echte opstart is september maar de club rekent toch op een terugval op hun ledenaantal.

Competitie ligt momenteel al een tijdje stil in de karatewereld, toch was Kachi heel goed bezig om enkele records te breken vorig seizoen. Zo hebben de club verschillende leden die op internationaal vlak heel goed bezig waren, op 1 van de laatste wedstrijden werden er 9 podiums behaald op het Belgisch kampioenschap. Dit resulteert dat er een grote groep van de club geselecteerd werd bij de Vlaamse Elite van de federatie. Zo zijn er maar liefst 13 leden die bij deze groep zitten.

Iedereen is welkom bij deze karateclub: jong-oud, competitief-recreatief, … De trainingen starten vanaf 4 jaar, heel wat kampioenen zijn uit deze groep gestart met karate. Meer info over de club kan je vinden op hun site  www.kachi.be  of via mail  info@kachi.be  of via GSM 0474/88.25.58 Opgelet voor degene die eens een training willen volgen in de club moet er steeds ingeschreven worden via de homepagina van de club.

X