De geutelingen zijn er weer!

 

In Elst is het weer koekenbak. Mensen zijn in deze vreemde tijden op zoek naar gezelligheid, gezondheid en echtheid. Omdat het uitgaansleven dezer dagen heel erg beperkt wordt, cre ëert men thuis gezelligheid. En wat past daar beter bij dan een lekkere geuteling? Een stevig, gezond ontbijt wapent de weerstand op het werk, op school… Jong en oud vinden ook troost in lekkere voeding of een heerlijke snack. Geutelingen De Koekelaere uit Elst zijn overal in de Vlaamse Ardennen verkrijgbaar vanaf 15 september. De verkooppunten kan je checken op  www.geutelingen.com    

Door de Corona-crisis is het onzeker dat KSA Elst, Geutelingencomit é Elst vzw en de andere verenigingen de Geutelingenfeesten, wandeltochten, gidsingen, bakdemo’s en Alnetum en Apolloniafakkeltocht in Elst zullen kunnen laten doorgaan in hun huidige vorm, áls ze al zullen mogen doorgaan.

Aangezien een verantwoorde, veilige en gezellige beleving voorop staan, wordt hard gewerkt aan een scenario om rond de feestdag van de H. Apollonia een waardevol programma in elkaar te boksen. We gaan geen zotte toeren uithalen om een ondanks alles feestje te bouwen, maar we zitten zeker niet stil! Meer info omtrent Geutelingenfeesten en alles daarrond kan je terugvinden op  www.geutelingenelst.be.

X