Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Een licht gewonde in tuinbedrijf De Bock in Nederename (Oudenaarde)

Deze namiddag was er een felle brand bij het tuinbedrijf De Bock dat gekend is in de streek voor allerhande tuinbeplanting en bomen. Er werden enkele gebouwen vernield, Een werknemer (een man van Poolse origine) raakte hierbij licht gewond. Het parket stelde een branddeskundige aan. Tot hiertoe kan nog niks over de oorzaak van de brand worden vrijgegeven.

Het bedrijf De Bock kwam vorig jaar nog in het nationaal nieuws met het bezoek van koningin Paola.

X