Muzikale feestavond met Con Animo kwintet en Bal Merklez

Laat je maar eens goed gaan

Op zaterdag 24 oktober vanaf 20 u kan je in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize een op en top muzikaal avondje meemaken met het Con Animo Kwintet en Bal Merklez, een groep met 11 enthousiaste en uitgelaten muzikanten. Dat mag je niet missen! Dat belooft. Vergeet corona, laat je eens goed gaan en jaag de stress uit je lijf. Het laat zich voelen dat veel muziekfans zullen opdagen in GC De Kluize. Een goede raad, bestel als de bliksem uw tickets (14 euro, kindertarief 7 euro) via www.gcdekluize.be, 09/ 363 83 30, reservaties@oosterzele.be. (Reporter 17).
We kijken er naar uit.   Smul mee van de verrassing die Con Animo in petto heeft. Bal Merklez, must see, de muzikanten uit Oost — en West — Vlaanderen brengen met percussie en blaasinstrumenten bakken ambiance waar ieder mens blij van wordt. Ze spelen traditionele kiezmermuziek recht vanuit de Joodse traditie, afgewisseld met exotische Balkannummers. Wedden dat iedereen uit de bol gaat?   Normaal stond het herfstconcert van Con Animo geprogrammeerd op 24 oktober, door het klotevirus Corona kan het voltallig orkest niet op een veilige manier geplaatst worden op het podium. Voorzitter Pieter Vermassen en het bestuur van Con Animo vonden een mooi alternatief — zo gedreven zijn ze — ze vonden een manier om toch GC De Kluize binnen te dringen. Het Con Animo kwintet en Bal Merklez zullen je een hemels avondje muziek bezorgen.
De Koninklijke Muziekvereniging Con Animo nodigt je van harte uit met je partner, uw familie, je vrienden,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van GC De Kluize. Zin om het mee te maken? Het muzikaal feest zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien.   Reporter 17
X