Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Kiwanis Oosterzele zamelt textiel in

Op zaterdag 10 oktober vanaf 9 u

Kiwanis Oosterzele Land van Rode organiseert op zaterdag 10 oktober 2020 vanaf 9 u een kledinginzameling. Ook accessoires (riemen, tassen, schoenen per paar), beddengoed (hoofdkussens, slaapzakken, lakens, dekens en dekbedden), keuken — en badkamertextiel (hand- en theedoeken, schorten, washandjes), woningtextiel (tafellaken, gordijnen, zetelhoezen), speelgoedknuffels, propere lappen, textiel met klein defect mogen in de zak gestopt worden. LET WEL! GEEN tapijten, matrassen, zetelkussens, nat- en /of besmeurd textiel. Info: 0479 / 27 54 94, klerenophaling@kiwanisoosterzele.be. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Kiwanis Oosterzele Land van Rode (opgericht in 1991) is een serviceclub met 27 leden en twee ereleden die in een vriendschappelijke sfeer geregeld samenkomen en zich met sociale acties richt naar verenigingen, instellingen en personen uit het Land van Rode. Onder het motto ‘We build’ en ‘Serving the Children of the world’ slaagt Kiwanis Oosterzele erin steun te geven aan diverse instellingen van het Land van Rode die dringend nood hebben aan de financiering van hun projecten. De serviceclub besteedt bijzondere aandacht aan gehandicaptenzorg, zieken, kankerpreventie, kansarmen, bijzondere jeugdzorg, onderwijs, drugs- en drankpreventie,…Kiwanis Oosterzele Land van Rode steunde in de jongste jaren projecten in Caritas Melle, De Bolster Beerlegem, ‘t Roborstje, Hachiko, Hippoc, Huize Triest, MPI’s, scouts, Leefsleutel, Chiro, BUSO Egmont en Hoorn, Sint — Jozef, SOB, M.I.R.A., De Beweging, Pelicano, vzw De Sloep, Sint — Gregorius Gentbrugge, Lietouche,…
Om zijn doelstellingen te financieren organiseert Kiwanis Oosterzele diverse activiteiten, als daar zijn jaarlijkse kledinginzameling, BBQ, oldtimer rally,…Kiwanis Oosterzele Land van Rode dankt speciaal alle sponsors. Op de website ‘www.kiwanisoosterzele.be’, vind je alle info over de werking, doelstellingen en activiteiten.       Reporter 17
X