©Sophie Richez - Bestuur van WIK Appelterre vlnr Etienne De Bruyn, Jo De Troyer, Annemie Pessemier, Julien Annaert en Philip Bulteryst

Corona gooit ook roet in het eten van toneelvereniging WIK Appelterre

De feestelijkheden van Willen Is Kunnen volledig afgelast

Onder normale omstandigheden, dit jaar, zou het een speciaal jaar geweest zijn voor WIK Appelterre, ze bestaan namelijk 100 jaar. Door de huidige rare tijden, mogen en kunnen ze de jaarlijkse opvoering niet brengen voor hun geliefd publiek.

“Met veel spijt in ons acteurshart moeten wij meedelen dat we geen opvoeringen kunnen brengen dit jaar. Het bestuur en de spelers hebben er alles aan gedaan om toch iets te doen, maar organisatorisch is het niet haalbaar. Ons publiek moet niet te ontgoocheld zijn, want we zijn van plan om volgend jaar er zeker en vast een goed stuk en een goei lap op te geven.” vertelde voorzitter Annemie Pessemier