Coronawedstrijd bakkerij Sint-Anna: marsepeinen figuurtjes boetseren als een echte bakker

Bakker Bart en het team van Bakkerij Sint-Anna in Zottegem hebben opnieuw een boetseerpakket in marsepein samengesteld waarmee kinderen die momenteel thuis zitten creatief aan de slag kunnen.

“Zo kunnen ze ook in deze periode zonder school eens iets nieuws bijleren dat ze bovendien nog leuk gaan vinden ook”, legt bakker Bart Schelstraete uit.   “De creaties die ze gemaakt hebben kunnen ze dan cadeau doen aan hun ouders of aan hun grootouders waarmee ze nu minder contact zullen hebben. In het pakket vind je een kleine handleiding om stap voor stap 4 leuke figuurtjes in elkaar te toveren. 2 poeslieve muisje & 2 schattige kuikentjes. Alle benodigdheden zijn aanwezig: marsepein, suikeroogjes, boetseerstaafje, … enkel voor de creativiteit moet je zelf nog zorgen. Om het figuurtje met liefde af te werken zit er ook nog extra rode marsepein bij om een hartje (of 2) te boetseren. In deze tijden hebben we alles extra hygi ënisch verpakt om veilig en met oog voor perfectie aan de slag te kunnen. Kom je graag langs om te zien hoe de boetseerpakketten hier gemaakt worden? Wij heten je van harte welkom! Wil je, gezien de huidige Corona situatie, meer informatie via mail? Laat het ons weten via bart@bakkerijsintanna.be.