Wachttunnel van 40 meter voor klanten Bakkerij Sint-Anna

Bakker Bart Schelstraete van bakkerij Sint-Anna in Zottegem heeft een zogenaamde ‘wachttunnel’ voorzien voor zijn klanten. Hij heeft met zijn lengte van 40 meter, hoogte van 3 meter en breedte van 1,5 meter hele wat bekijks in Zottegem en wordt vandaag om 11u officieel geopend door burgemeester Jenne De Potter.

“Om onze klanten niet in de kou te laten staan”, zegt Bart Schelstraete. “Vorige week werden de plannen getekend en woensdag legden we er de laatste hand aan. We konden deze ‘wacht- of voetgangerstunnel’ realiseren met dank aan het Zottegemse stadsbestuur en uiteraard ook dankzij onze goede buren.  De tunnel zal de klanten die staan aan te schuiven beschermen tegen de kou, de neerslag en de wind.
Een nieuwe manier om veilig en comfortabel te winkelen.  Als kleine zelfstandige is het belangrijk om de klanten extra te verwennen in deze moeilijke tijden.”

 

© RentMen
X