Winkelcentrum Zottegem verlengt ‘Win een wzgen’-actie tot half maart

Zoals in de voorbije drie jaar hebben een honderdtal Zottegemse handelaars, vooral uit het winkelcentrum maar ook uit deelgemeenten, de handen in elkaar geslagen om uit te pakken met een gezamenlijke eindejaarsactie. Net als in 2017 — toen een Ford Fiesta — is hiermee opnieuw een personenwagen te winnen, deze keer een knalrode Renault Twingo die momenteel te pronk staat bezijden het stadhuis en op 11 januari zal teruggezet worden tegen de zijgevel van de dekenale kerk op de Markt waar hij nu heeft moeten plaatsmaken voor de kerststal. Daarnaast ligt er op de prijzentafel ook driemaal een shoppingbudget van 500 euro waarmee de winnaars dan achteraf voor aankopen zullen terechtkunnen bij alle 99 winkeliers die aan deze eindejaarsactie deelnemen.

Wie hiervoor in aanmerking wil komen, kan deelnemen door aan de hand van een spaarkaart tien stempels te verzamelen bij evenveel verschillende handelaars. Alleen volle en originele spaarkaarten (geen kopie ën) zijn geldig en kunnen gedeponeerd worden in de daartoe bestemde bus bij één van de deelnemende winkeliers. De hele wedstrijd gebeurt onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder. Aanvankelijk was voorzien dat deze eindejaarsactie (die al loopt sinds begin oktober) zou duren tot en met 31 december e.k. maar omwille van de tweede-coronagolf-maatregelen is binnen de handelaarsvereniging vzw Zottegem Winkelcentrum besloten om de actie te verlengen, met nu 15 maart 2021 als nieuwe einddatum. Een overzicht van alle deelnemende handelaars vindt u terug via www.zottegemwinkelcentrum.be/wedstrijd.