De Sint bezoekt kleuterschool Pieternel met twee Zwarte Pieten


Geraardsbergen. Op dinsdag 1 december verwelkomde GO! Centrum de Sint en zijn Zwarte Pieten. ‘De school zorgde voor een aangepaste editie zodat alles coronaproof, maar bovenal feestelijk kon doorgaan. Iedereen keek hoopvol uit naar de komst van de Sint en Zwarte Piet. Ook dit jaar mocht dit kinderfeest niet ontbreken. De juffen en de meesters van GO! Centrum werkten samen – met hun leerlingen – een feestelijk programma uit, waarbij dansen, zingen en springen natuurlijk niet ontbraken. Het werd een onvergetelijke dag, boordevol fonkelende pretoogjes, blije gezichtjes en gezelligheid’ , vatte directeur Stijn Haegeman deze dag bondig samen.

‘We kijken alvast uit naar volgend jaar, want dan maken we er een dubbel zo groot feest van. De Sint beloofde een virusvanger te maken om zo Corona te kunnen vangen! Ondertussen bouwen we samen verder aan de warmste school in de mooiste stad’, geeft de directeur nog mee.

X