Hij komt, hij komt… naar Melle!

Rondrit in acht routes en corona vrij

Sinterklaas kan dit jaar de kinderen niet zo persoonlijk begroeten als hij graag zou willen. Toch vindt hij het belangrijk dat de kinderen kunnen zien dat hij er nog steeds voor hen is. Op zaterdag vijf december rijdt hij daarom rond door de straten van Melle. Hij probeert zo veel mogelijk straten langs te gaan zodat bijna iedereen van op veilige afstand vanuit de tuin, van op het terras of van uit het raam naar de sint kan zwaaien. Heb je pech? Dan kan je een rustig plekje uitkiezen langs het parcours.

De sint zal vanuit de auto niets uitdelen of aannemen. De plaats voor tekeningen en snoepgoed is meer dan ooit de schoen.

Wil je weten of hij door jouw straat rijdt en om welk uur? De route is te vinden op https://www.melle.be/de-sint-komt-naar-melle en op de FB-pagina van de gemeente Melle.

 

De acht routes en uur van vertrek:

 

X