Kristel en Stephanie als vaste waarden tijdens de coronapandemie door Bart Somers in de bloemetjes gezet.


Stephanie Dasseleer (39) en Kristel Walraevens (53)


Geraardsbergen. Zaterdagmiddag bracht Vlaams Minister Bart Somers (Open Vld) een bezoek aan Geraardsbergen. Hij prees Geraardsbergen omwille van de aanpak van eenzaamheid en voor het project ‘Babbeloni ë’. Minister Somers zette ook twee vrijwilligers in de bloemetjes. Stephanie Dasseleer (39) en Kristel Walraevens (53) zijn twee van de vele vrijwilligers die de laatste maanden het verschil maken.

Minister Bart Somers maakte van zijn bezoek aan Geraardsbergen van de gelegenheid gebruik om twee vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Kristel Walraevens (53) is al meer dan vijfentwintig jaar actief als vrijwilligster. De laatste jaren maakt ze het verschil in het woonzorgcentrum De Populier. Ze ondersteunt de bewoners tijdens hun maaltijd en helpt de keuken in haar logistieke opdracht. Stephanie Walraevens (39) is recent in het vrijwilligerswerk gestapt. Ze is erg gemotiveerd en hoopt De Populier de komende jaren erg van dienst te zijn.

Julien Borremans

 

X