3 Volkswagens Caddy bij garage Blancquaert - met de voorzitter van het politiecollege, burgemeester Dirk De Maeseneer (Melle)

Politiezone Regio Rhode & Schelde voorziet haar wijkdiensten van 6 nieuwe voertuigen

Om de dienstverlening aan de inwoners van onze gemeenten optimaal te kunnen verzekeren, hebben we als lokale politie heel wat middelen nodig. Betrouwbare voertuigen zijn daar één van. Recent werd een gedeelte van ons voertuigenpark dan ook vervangen door 6 nieuwe wagens. De wijkteams van Destelbergen, Melle, Merelbeke en Oosterzele zullen deze voertuigen vanaf 14 december in gebruik nemen.Het gaat om drie Volkswagens Caddy en drie Peugeots 2008. De voertuigen werden geleverd door de partners van de politiezone, garage Blancquaert en garage De Keukeleire, beiden uit Wetteren.
Het gaat om drie Volkswagens Caddy en drie Peugeots 2008. De voertuigen werden geleverd door de partners van de politiezone, garage Blancquaert en garage De Keukeleire, beiden uit Wetteren.
Wij danken het college van burgemeesters en onze voorzitter om het mogelijk te maken deze investering te doen. De nieuwe wagens zullen de dienstverlening door onze wijkinspecteurs en de wijkwerking in het algemeen zeer ten goede komen.

3 Peugeots 2008 bij garage De Keukeleire – met ondervoorzitter politiecollege, burgemeester Elsie Sierens (Destelbergen)

X