Lokaal bestuur Zwalm laat kleuters uit de 2e en 3e kleuterklas op donderdag 10 december genieten van een culturele voorstelling via streaming.    

 

Vandaag   donderdag 10 december wordt opnieuw theater gespeeld in De Zwalmparel. Het publiek, dat bestaat uit de kleutertjes van alle 2e en 3e kleuterklassen uit Zwalm, is niet fysiek aanwezig in de Zwalmparel,   maar zal de voorstelling vanuit de klas volgen. Een primeur: het is de eerste schoolvoorstelling in Zwalm die via streaming zal worden bekeken.

 

Pluche is een humoristisch, magisch, wetenschappelijk experiment, uitgevoerd op de hoogstpersoonlijke knuffels van de kinderen. Het herwerkte concept biedt meer kwaliteit dan een reguliere videoregistratie van een voorstelling. De voorstelling wordt namelijk nog steeds live gespeeld m ét de (gewassen) knuffels van de kinderen, die vooraf verzameld werden door de Zwalmse jeugddienst.

Nadien krijgen de kleutertjes hun geliefkoosde knuffel terug na een wasbeurt door mama of papa.

 

X