Feestcomit é Grotenberge schenkt jullie een lichtje van hoop

Tijdens de laatste, donkere dagen van het jaar, wenst het Feestcomit é Grotenberge jullie allen een hart onder de riem steken.
Door de situatie hebben zij elkaar dit jaar enorm moeten missen. Het gezellig samenzijn tijdens Kermis Breivelde, hun quiz, hun jaarlijks eetfestijn, … het viel allemaal in duigen!

Ook ziet het er naar uit dat de traditionele nieuwjaarsreceptie, waar zij gezellig samen kunnen keuvelen bij een natje en een droogje niet zal kunnen doorgaan. Toch willen zij jullie, hun trouwe vrienden de mogelijkheid geven elkaar tijdens deze periode te steunen.
De kerstverlichting siert ondertussen al de Grotenbergse straten en de kerstboom staat reeds te pronken op het kerkplein!
Het is een klein lichtpuntje die iedereen door deze toch wel bizarre feestperiode kan steunen. Om het nog meer cachet te geven, doen zij een beroep op jullie!
Zij zouden via de Herashekken, die rond de kerstboom staan, een blijk van verbondenheid met jullie willen geven. Hetzij door een zelfgemaakte tekening, een woordje van troost, een verhaaltje, …
Jullie kunnen jullie persoonlijke boodschappen kwijt via één van de leden van het feestcomit é! Zij zorgen er dan voor dat jouw eigen creatie een mooi plaatsje krijgt rond de kerstboom, en een lichtje mag zijn voor iedereen!
Contact:
Kristof: Gentsesteenweg 81 (Grotenberge)
Brecht: Gentsesteenweg 60 (Grotenberge)
Jonas: Parkstraat 22 (Grotenberge)
Lode : Gentsesteenweg 320 (Leeuwergem)
Andy: Grotenbergestraat 197 (Grotenberge)
Eric: Mergelput 7 (Grotenberge)
Christine: Grotstraat 10 (Grotenberge)
Sounia: Terracottastraat 20 (Velzeke)
X