Boekenbonnen geschonken door Davidsfonds Brakel – Lierde aan twee scholen

Het bestuur van het Davidsfonds Brakel / Lierde gaf deze namiddag aan twee scholen waardebonnen ( elk 120 euro). Het gaat om boekenbonnen waarmee literatuur kan gekozen worden uit de catalogus van het Davidsfonds om zo het lezen te stimuleren. De scholen die deze bonnen in ontvangst mochten nemen  waren  De Kei uit Lierde en  St.- Augustinus uit Nederbrakel.  De bestuursleden Wim Van Den Dooren, Vic Beetens en Lucy De Staercke  van het Davidsfonds schonken deze bonnen aan de directies (David Barbé en  Philip Van Santen )van beide scholen op het Marktplein in Brakel.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X