©Rock Zottegem

Radio Rock Zottegem: “brengt festivalsfeer in uw kot”

Het is voorlopig nog koffiedik kijken of en onder welke vorm ROCK ZOTTEGEM dit jaar kan doorgaan. Om festivalliefhebbers alvast warm te maken voor een zomer met muziek komt de organisatie van ROCK ZOTTEGEM met  RADIO ROCK ZOTTEGEM  op de proppen. Muziekliefhebbers kunnen op de website van het festival,  www.rock-zottegem.be, hun top 3 achterlaten. Op zondag 21 februari brengt  RADIO ROCK ZOTTEGEM  een mix van goeie muziek, leuke anekdotes en fijne interviews. Wie helemaal in de festivalsfeer wil komen kan binnenkort een ROCK ZOTTEGEM-festivalpakket bestellen.

Op zondag 21 februari tovert ROCK ZOTTEGEM uw kot om tot festivalterrein. “We hebben de voorbije zomer allemaal de festivals moeten missen en we weten nog niet hoe de volgende festivalzomer er zal uitzien. Maar om muziekliefhebbers alvast wat in de festivalsfeer te brengen, komt er  RADIO ROCK ZOTTEGEM,” laat organisator Kurt De Loor weten. “Mensen kunnen op onze website (www.rock-zottegem.be) hun top 3 achterlaten. Dat mogen memorabele optredens zijn die ze gezien hebben op ROCK ZOTTEGEM of artiesten die ze echt nog eens zouden willen zien op ons festivalpodium. We zijn ook op zoek naar leuke anekdotes om  RADIO ROCK ZOTTEGEM  te maken.”

Kurt De Loor: “Bij de festivalsfeer hoort natuurlijk ook een pintje, lekkere tapas en een festivalgadget. Binnenkort kan je een ROCK ZOTTEGEM-festivalpakket bestellen om tijdens de uitzending echt in de sfeer te komen. Een deel van de opbrengst van de festivalpakketten gaat naar LIVE2020, een solidariteitsfonds voor de Belgische livemuziek. Wie zijn top 3 achterlaat op de website en die deelt op zijn facebookpagina maakt trouwens kans om zo’n festivalpakket te winnen. Je kan jouw top 3 en anekdotes nog doorgeven tot maandag 15 februari. Wil jij de festivalsfeer binnen je knuffelbubbel brengen? Kijk jij al reikhalzend uit naar de eerste festivals post corona? Stem op zondag 21 februari tussen 14u en 17u af op MFM Radio:  Brakel 105.6 (regio Brakel/Zwalm), Zottegem 107.6 (regio Zottegem/Geraardsbergen), Oosterzele 107.2 (regio Sint-Lievens-Houtem/Wetteren) of wereldwijd via  www.radiomfm.be.”