De winnaars van de Eindejaarsactie van het handelscentrum Merelbeke kregen hun hoofdprijs, een elektrische fiets

overhandigd bij Velo Marco en D’Haene Sport.

De eindejaarsactie van het handelscentrum in Merelbeke liep van 7 december 2020 tot 16 januari 2021 bij elke aankoopschijf of aankoop kom je bij de deelnemende handelaar een deelnemersformulier invullen en je kaartje deponeren in de daarvoor voorziene doos. Midden januari werden de winnaars getrokken en de prijzenpot van 10.000 € verdeeld.(DDL)

De winnaar van de eerste elektrische fiets van de Eindejaarsactie van het handelscentrum Merelbeke is gekend, Winnaar van de fiets is Ellen Gunst. De aankoop was gedaan bij Babs boetiek Bergstraat 47 Merelbeke. De overhandiging was bij Velo Marco.

De winnaar van de tweede elektrische fiets van de Eindejaarsactie van het handelscentrum Merelbeke is gekend, Winnaar van de fiets is Valerie Weynaere.De aankoop was gedaan bij Lingerie Camille Potaardeberg 2 9820 Merelbeke. De overhandiging was bij D’Haene Sport.