Opendeurweekend in winkelcentrum sluit ‘Win een wagen’-actie af

Zoals ieder voorjaar in het tweede weekend van maart wordt ook ditmaal nu zaterdag 13 maart vanaf 10 uur en zondag 14 maart vanaf 14 uur in het Zottegemse winkelcentrum een opendeurweekend georganiseerd door de gelijknamige vzw Zottegem Winkelcentrum die een honderdtal handelaars, vooral uit het winkelcentrum maar ook uit deelgemeenten, verenigt. Aan de vooravond van deze eerste extra activiteit van dit jaar werd onlangs ook de derde editie van het magazine verspreid (zie bovenstaande foto) met daarin een overzichtelijke voorstelling van deze winkeliers (sommige ook in beeld) en hun divers aanbod, inspirerende koopideetjes en tevens een 20-tal korting- of cadeaubonnen. Voor wie dit magazine niet in haar/zijn brievenbus gevonden heeft, is nog gratis een exemplaar te verkrijgen bij iedere deelnemende handelaar.

Met dit opendeurweekend komt er ook een einde aan de eindejaarsactie van vzw Zottegem Winkelcentrum die normaal tot 31 december ll. zou lopen maar omwille van de coronamaatregelen verlengd werd tot 15 maart e.k. Zoals in 2017 — toen een Ford Fiesta — is hiermee deze keer een Renault Twingo als hoofdprijs te winnen. Daarnaast ligt op de prijzentafel ook driemaal een shoppingbudget van 500 euro dat de winnaars dan achteraf kunnen gebruiken voor aankopen bij alle handelaars die aan deze eindejaarsactie deelnemen. Wie hiervoor in aanmerking wil komen, kan nog van dit opendeurweekend gebruikmaken om aan de hand van een spaarkaart tien stempels te verzamelen bij evenveel verschillende handelaars en de volle spaarkaart bij een van hen te deponeren in de daartoe bestemde bus. Alleen originele spaarkaarten (geen kopie ën) zijn geldig en de hele wedstrijd gebeurt onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder.

Wij kunnen ook reeds vermelden dat de jaarlijkse zomerbraderie in het Zottegemse stadscentrum ditmaal zal plaatsvinden in het laatste weekend van juni, op vrijdag 25 en zaterdag 26 en zondag 27 juni.